VANLIGA FRÅGOR

Hur hanterar ni personlig och konfidentiell data?


Vi lagrar personuppgifter i lösenordsskyddat dokument. De arbetsuppgifter vi jobbar med innehåller nästan alltid personuppgifter av något slag, dessa behöver vi lagra under tiden vi arbetar med dom.
Personuppgifter är enbart tillgängliga för oss som jobbar med det specifika uppdraget och uppdragsgivaren. Så fort uppdraget är slutfört eller kunden säger upp samarbete så raderas samtliga personuppgifter. Det finns ingen anledning för oss att lagra personuppgifter om någon som inte längre är aktiv kund hos oss. Om vederbörande vill bli kund igen så är det förstås bara att vi registrerar dennes uppgifter igen. Vi lagrar enbart personuppgifter om vi har ett syfte till det. Vid övriga frågor tveka inte att höra av dig till oss.
Vad är en virtuell assistent?


En virtuell assistent är någon som jobbar med dig som en vanlig assistent men på distans.
Hur mycket kostar det?


Priset beror på vilken typ av tjänst och antal timmar som behövs. Vi kommer alltid överens om ett pris i förhand, på så sätt dyker det inte upp några överraskningar. Vi skickar sedan en faktura som ska betalas inom 30 dagar.
Hur håller vi nära kontakt?


Du kan alltid nå oss på våra sociala medier (Instagram och Facebook), Slack, Skype eller email och oftast få svar inom 24h under veckodagar. Vi är tillgängliga kontorstimmar, 08.00-17.00 Centraleuropeisk tid (CET).